ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελία: Τραυματιοφορέας στο Παίδων «Αγία Σοφία» κακοποιούσε παιδιά

Καταγγελία: Τραυματιοφορέας στο Παίδων «Αγία Σοφία» κακοποιούσε παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκάρουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με την υπόθεση να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα σε βάρος ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου μετά από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Έχει διαταχθεί και έχει γίνει ΕΔΕ και το πόρισμα δείχνει ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για την τέλεση αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Μάλιστα ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων του από την περασμένη Πέμπτη και αύριο περνάει στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθεί και το πειθαρχικό, οι φάκελοι από το πειθαρχικό όπως και της ΕΔΕ θα διαβιβαστούν στην εισαγγελία καθώς και στην υγειονομική περιφέρεια.

Το υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για το περιστατικό αυτό και η θέση του είναι ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

29χρονη καθηγήτρια έστελνε σεξουαλικά γραπτά μηνύματα σε μαθητή

Μέγκαν Μαρκλ: Στο στόχαστρο έρευνας ο πατέρας της – «Δεν είχε επαφή με τα παιδιά μου για να τα προστατεύσω»

Βόλος: Μητέρα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της και διακίνηση βίντεο

Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος

Γερμανία: 55χρονη τρανς αστυνομικός κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr