ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύθηρα,


















































Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Τουρκία: Δημογραφική επιβράδυνση και γήρανση του πληθυσμού παρά την αύξηση στο πρώτο εξάμηνο του 2026
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
24/08 ο καιρός «καίει» - Καύσωνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης δύο φορτηγών πλοίων το Σάββατο το πρωί, 10 μίλια δυτικά των Κυθήρων.
To Φορτηγό πλοίο KIVELI, με σημαία Λιβερίας και 24 άτομα πλήρωμα (1 υπήκοος Γεωργίας και 23 Φιλιππίνων), έπεσε με την πλώρη στη μέση του φορτηγού AFINA I με σημαία Μάλτας και 18 άτομα πλήρωμα (16 υπήκοοι Γεωργίας και δύο Ρώσοι).
Από τη σύγκρουση δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο εισροή υδάτων στο AFINA I.
Στο σημείο βρίσκονται πέντε πλωτά σκάφη του Λιμενικού σώματος, τέσσερα παραπλέοντα πλοία, μία λάντζα και ένα ρυμουλκό.
Το AFINA I είχε αναχωρήσει από το Νοβοροσίσκ στη Μαύρη Θάλασσα με προορισμό το Μπιλπάο της Ισπανίας και το KIVELI από το Μαρόκο με προορισμό τη Βουλγαρία.























































