ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο συνήγορος του 30χρονου που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Τι είπε ο συνήγορος του 30χρονου που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Νέα Σμύρνη,

Για «άκρως εσφαλμένη» απόφαση προσωρινής κράτησης του πελάτη του κάνει λόγο ο Παύλος Σαράκης, συνήγορος του 30χρονου κατηγορούμενου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του: «Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως περί προσωρινής κράτησης του εντολέα μας είναι άκρως εσφαλμένη, αφού δεν υφίσταται ούτε υπόνοια εμπλοκής του στα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης.

»Ιδιαίτερα μετά την ανασκευή της αρχικής επιβαρυντικής κατάθεσης του γαμπρού του, ο οποίος με την εν γένει συμπεριφορά του μαρτυρεί ότι είναι ένα πρόσωπο ανισόρροπο και κακόβουλο με ψυχική ροπή στη μυθοπλασία.

»Θα προσβάλλουμε άμεσα την απόφαση, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τόσο τη νομική θέση του εντολέως μας, όσο και το κύρος της Δικαιοσύνης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέμπτη 09/07 στις 20.00 ο Αλέξης Τσίπρας στο Περιστέρι

Παλαιστίνιος με «ψυχιατρικά προβλήματα» προκάλεσε φθορές σε υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ

Παγκράτι: Θρίλερ με νεκρό σε διαμμέρισμα – Προσήχθη ο αδερφός του

Ωρωπός: Συνελήφθη Αυστριακός καταζητούμενος στη Γερμανία για απάτη άνω των 63 εκατ. ευρώ

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Οινόη – Μήνυμα από το 112 και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr