ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Ελληνική Επανάσταση του 1821, Μπουγιάρ Οσμάνι, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, ευχήθηκε με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Ο αλβανικής καταγωγής υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ευχήθηκε στα ελληνικά «χρόνια πολλά για την εθνική εορτή».
Ο κ. Οσμάνι εξέφρασε την ικανοποίησή του που η στρατηγική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας εκφράζεται με πράξεις που ωφελούν τους λαούς των δύο χωρών.
Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Βόρειας Μακεδονίας για την υποστήριξη της Ελλάδας και στην ευρωπαϊκή της προοπτική.
Στον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας απάντησε με ευχαριστήριο tweet ο Νίκος Δένδιας.

























































