ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του στρατηγό Φρανσουά Λεκουάντρ είχε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, οι τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και οι επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς και τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν η Ελλάδα και η Γαλλία σε αυτή ως πυλώνες σταθερότητας και ειρήνης.
Όπως ανακοινώθηκε, έγινε ιδιαίτερη μνεία στις στενές σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι δύο χώρες μέσα από ένα ευρύ πλέγμα συνεκπαιδεύσεων, επιχειρήσεων και συνεργασιών.
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το ελληνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα καθώς και με την εξέλιξη των διαδικασιών πρόσκτησης των μαχητικών αεροσκαφών Rafale.
























































