ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αραβόφωνη ιστοσελίδα TurkeyNow μεταδίδει, επικαλούμενη ως πηγή το δίκτυο Al-Arabiya, ότι Νίκος Δένδιας και Σάμεχ Σούκρι συμφώνησαν, κατά τη συνάντησή τους την Κυριακή στο Κάιρο, Ελλάδα και Αίγυπτος να συντονιστούν κατά την επόμενη περίοδο στο Τουρκικό Ζήτημα.
Αιγυπτιακές πηγές διαβεβαίωσαν, όπως μεταδίδει το Al-Arabiya, ότι οποιαδήποτε σχέση της Αιγύπτου με την Τουρκία δεν θα είναι σε βάρος της σχέσης της με την Ελλάδα.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, συμφώνησαν ότι η Τουρκία πρέπει να δεσμευτεί ότι θα σταματήσει τις προκλήσεις στην περιοχή, θα επιλύσει τα εκκρεμή ζητήματα με τις χώρες της περιοχής και ότι πρέπει να αποσύρει άμεσα τους μισθοφόρους και τις δυνάμεις της από τη Λιβύη.
Πηγές ανέφεραν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία για την ανάγκη η Τουρκία να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της στην περιοχή και να σταματήσει κάθε πρόκληση ή κλιμάκωση.
Αίγυπτος και η Ελλάδα απορρίπτουν επίσης εντελώς την ύπαρξη ξένων ή τουρκικών στρατιωτικών βάσεων στη Λιβύη, σύμφωνα με το αραβικό δημοσίευμα.
























































