Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει το Μετρό στο Παρίσι

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει το Μετρό στο Παρίσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιθέσεις στο Μετρό στο Παρίσι αλλά και στους υπόγειους σιδηροδρόμους πολλών πόλεων στις ΗΠΑ σχεδιάζει το Ισλαμικό Κράτος, ισχυρίζεται η κυβέρνηση του Ιράκ επικαλούμενη «αξιόπιστες πληροφορίες».

Το παραπάνω ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χάιντερ Αλ Αμπάντι βρισκόμενος στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, μιλώντας σε Αμερικανούς δημοσιογράφους.

«Σήμερα, ενώ βρίσκομαι εδώ, λαμβάνω ακριβείς αναφορές από τη Βαγδάτη για τη σύλληψη μερικών ατόμων, η οποία αποκάλυψε την ύπαρξη δικτύων στο Ιράκ τα οποία σχεδιάζουν τέτοιες επιθέσεις».

«Σχεδιάζουν επιθέσεις σε μετρό σε Παρίσι και Νέα Υόρκη», υπογράμμισε ο Χάιντερ Αλ Αμπάντι, ο οποίος χαρακτήρισε τις πληροφορίες αξιόπιστες.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, τόνισε στο πρακτορείο Reuters ότι η Ουάσιγκτον δεν διαθέτει στοιχεία τα οποία να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια του πρωθυπουργού του Ιράκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

12 Αμερικανοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από απευθείας πλήγμα σε αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας

Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου

Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» – «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν

ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)

Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» – Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr