Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

AstraZeneca: Τέσσερις νέες περιπτώσεις θρομβώσεων στη Γαλλία – Πέθαναν οι δύο ασθενείς

AstraZeneca: Τέσσερις νέες περιπτώσεις θρομβώσεων στη Γαλλία – Πέθαναν οι δύο ασθενείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Τέσσερις νέες περιπτώσεις θρομβώσεων που συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca για την Covid-19, καταγράφηκαν στη Γαλλία από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 6 Μαΐου, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της χώρας. Οι δύο από αυτούς τους ασθενείς πέθαναν.

Από την έναρξη των εμβολιασμών με το συγκεκριμένο σκεύασμα έχουν αναφερθεί 34 περιπτώσεις σπάνιων θρομβώσεων, οι 11 εκ των οποίων ήταν θανατηφόρες.

Συνολικά, μέχρι τις 6 Μαΐου, είχαν χορηγηθεί περισσότερες από 4.068.000 δόσεις του εμβολίου αυτού, με βάση τα στοιχεία του Γαλλικού Οργανισμού Φαρμάκων (ANSM).

Οι τέσσερις νέες περιπτώσεις αφορούν δύο γυναίκες ηλικίας 60-70 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 50-60 ετών.

Οι επιπλοκές που παρατηρήθηκαν εγκεφαλική φλεβική θρόμβωση, στους δύο από αυτούς τους ανθρώπους, μια σπλαχνική φλεβική θρόμβωση και μία εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση με πνευμονική εμβολή.

Από τις 19 Μαρτίου το εμβόλιο Vaxzevria της AstraZeneca χορηγείται στη Γαλλία μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 55 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ σταματά τις αγορές όπλων από τη Γαλλία

Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Ο Λίβανος συγκροτεί αντιπροσωπεία για ενδεχόμενες συνομιλίες με το Ισραήλ – Διαψεύδει η Γαλλία την ύπαρξη σχεδίου εκεχειρίας

Η Γαλλία εμμένει στις προτάσεις για το Oρμούζ – Διαψεύδει τις μυστικές συνομιλίες με το Ιράν, αναφέρουν πηγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr