ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάιο του 2021 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 65 εκατομμύρια ευρώ.
Την τελευταία εβδομάδα, από τις 25 έως τις 31 Μαΐου 2021, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Ημίχρονο/Τελικό» σε οκτώ αγώνες από την Championship της Αγγλίας, την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας και της Αιγύπτου, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας και της Πολωνίας και την τρίτη κατηγορία της Βραζιλίας, έπαιξε το σύστημα 4-6-7-8 και με 5,25 ευρώ κέρδισε 16.667,25 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) δύο νικητές, από τον Βύρωνα και την Καλλιθέα, κέρδισαν από 7.067,25 ευρώ.























































