ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οικονομική καταστροφή η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα

Οικονομική καταστροφή η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Lady Gaga αγαπά την Ελλάδα, μας το είπε με χίλιους τρόπους. Το θέμα είναι ότι ανεξάρτητα εάν την αγαπά και η Ελλάδα, η συναυλία της στο ΟΑΚΑ αποδείχτηκε οικονομική καταστροφή.

Όπως γράφει η εφημερίδα Εξέλιξη, από τις 75.000 θέσεις του ΟΑΚΑ πουλήθηκαν μόνο 34.200 εισιτήρια, με αποτέλεσμα αφενός μεν το μισό στάδιο να είναι άδειο, αφετέρου η διοργάνωση να μπει μέσα για τα καλά.

Οι λόγοι που το ΟΑΚΑ δεν γέμισε για να αποθεώσει τη Lady Gaga δύο, κατά τη γνώμη μας. Αφενός μεν η διάσημη σταρ δεν έχει και τόσους θαυμαστές για να γεμίσει ένα τόσο μεγάλο στάδιο μόνη της, αφετέρου η οικονομική κρίση στη χώρα μας. Δεν είναι πολλοί εκείνοι που τους περισσεύουν χρήματα για να πάνε να ακούσουν μια Lady ακόμα και αν αυτή είναι η Gaga και όχι η Άντζελα Δημητρίου.

Μάλιστα, όπως γράφει η Εξέλιξη, το απελπιστικό άδειο στάδιο ανάγκασε τους διοργανωτές, για να μην εκτεθούν, να μοιράζουν δωρεάν εισιτήρια… έξω από το ΟΑΚΑ.

Τώρα σκέφτονται ότι την επόμενη φορά (εάν υπάρξει) μάλλον πρέπει να βρουν έναν μικρότερο χώρο…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η «Κυβερνώσα Αριστερά» στο επίκεντρο εκδήλωσης στο Χαλάνδρι – Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Τραγωδία στον Κολωνό: Νεκρή διευθύντρια σχολείου που έπεσε από ταράτσα

89χρονος άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη – Συνελήφθη στην Πάτρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr