ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δώδεκα αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια των συμμετεχόντων στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στην Κορνουάλη, τέθηκαν σε καραντίνα, καθώς ένας από τους συνάδελφούς τους παρουσίασε θετικό τεστ κορωνοϊού.
Το συγκεκριμένο γκρουπ αστυνομικών είχε εγκατασταθεί σε ένα φέρι μποτ, στο Φαλμάουθ της Κορνουάλης, ωστόσο μετά τη γνωστοποίηση του θετικού Covid τεστ το πρωί της Παρασκευής, μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο απομόνωσης.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε σχετικά:
«Στο πλαίσιο του καθεστώτος ελέγχου των αστυνομικών, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουνίου ένας αξιωματικός που επί του παρόντος υποστηρίζει την αστυνόμευση της G7, παρουσίασε θετικό τεστ για την COVID-19.
»Ο αξιωματικός, καθώς και εκείνοι που έχουν έρθει σε στενή επαφή μαζί του, αυτοαπομονώνονται σε άλλη καθορισμένη τοποθεσία».
Σημειώνεται πως περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί συνεισφέρουν για την ασφάλεια της Συνόδου Κορυφής των παγκόσμιων ηγετών.























































