ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανεβάζει ξανά τους τόνους ο Τούρκος πρόεδρος, προβαίνοντας σε κρεσέντο προκλητικότητας.
«Η ΕΕ βρίσκεται σε κατάσταση στρατηγικής τύφλωσης, και πρέπει να λυτρωθεί από αυτή τη στρατηγική τύφλωση», ισχυρίστηκε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο επέμεινε ότι η Τουρκία συνεχίζει να επιθυμεί την ένταξή της στην «στρατηγικά τυφλωμένη» Ένωση.
Η ΕΕ δεν μπορεί να είναι ισχυρή όταν απουσιάζει η Τουρκία, γι’ αυτό το λόγο η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί ώστε να γίνει πόλος έλξης και ισχύος για την ΕΕ, σήμερα δεν είναι, ισχυρίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος.
«Η Τουρκία κάνει υπομονή με θετική ατζέντα για να ενταχθεί θέλει να γίνει σύντομα πλήρες μέλος παρά τις αδικίες που αντιμετωπίζει μισό αιώνα» πρόσθεσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Πάντως, ο πρόεδρος της Τουρκίας αυτή τη φορά δεν εξαπέλυσε απειλές για τη μη ένταξη της χώρας του όπως άλλες φορές.
Σημειώνεται ότι σε μια εβδομάδα πραγματοποιείται και η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου που θα κριθεί η τελωνειακή ένωση της Τουρκίας.






















































