ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Καθαρισμός οικοπέδων: 10 πρακτικές οδηγίες της ΠΟΜΙΔΑ μετά τη λήξη της προθεσμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των Φιλιππινών, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, απείλησε με φυλάκιση τους πολίτες που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, καθώς η χώρα «μάχεται» να περιορίσει την επέλαση της πανδημίας, καταγράφοντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια μολύνσεις και περισσότερους από 23.000 θανάτους.
«Εσείς επιλέγετε… εμβολιάζεστε ή θα σας βάλω φυλακή», δήλωσε ο Ντουτέρτε σε τηλεοπτικό μήνυμα τη Δευτέρα, μετά από τις αναφορές για χαμηλή προσέλευση σε αρκετά εμβολιαστικά κέντρα στην πρωτεύουσα Μανίλα.
Οι «απειλές» του Ντουτέρτε έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις αξιωματούχων Υγείας, οι οποίοι έχουν πει ότι ενώ οι πολίτες καλούνται να λάβουν το εμβόλιο κατά της Covid, αυτό παραμένει εθελοντικό.
«Μην με παρεξηγείτε, υπάρχει μια κρίση σε αυτήν τη χώρα.
»Απλώς εκνευρίζομαι με τους Φιλιππινέζους που δεν τηρούν τις οδηγίες της κυβέρνησης» πρόσθεσε ο Ντουτέρτε.
Μέχρι τις 20 Ιουνίου, οι υγειονομικές αρχές των Φιλιππίνων είχαν εμβολιάσει πλήρως 2,1 εκατομμύρια άτομα, σημειώνοντας αργή πρόοδο προς τον στόχο της κυβέρνησης να εμβολιάσει έως και 70 εκατομμύρια άτομα φέτος, σε μια χώρα 110 εκατομμυρίων.























































