ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες: Σταθερό το ιρανικό καθεστώς, δεν επίκειται κατάρρευση
«Το Ισραήλ είναι έτοιμο για πόλεμο διαρκείας»
Πόλεμος στο Ιράν: Τι στρατιωτικά αποθέματα έχουν οι ΗΠΑ;
Το κόστος του πολέμου: 11,3 δισ. δολάρια την πρώτη εβδομάδα της επιχείρησης «Επική Οργή»
Δήλωση-σοκ από Τραμπ: «Όταν οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν, βγάζουμε πολλά χρήματα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε το θέμα της αξιολόγησης “βλακώδες”, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε θα συναινέσει με το “βλακώδες”!
Τώρα, πόσο πολιτικά λογικό είναι, να αποκαλείς κάτι “βλακώδες” και να συναινείς με το “βλακώδες”, θεωρώντας τον εαυτό σου μη βλάκα, αυτό δεν νομίζουμε να κάνει τον κόπο να μας το εξηγήσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης που συναινεί με τα “βλακώδη” αλλά περνιέται για μη βλάκας!
Μάλιστα, ο Γιάννης Μπουτάρης, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αρνηθεί τους (βλακώδεις) ελέγχους και διαβεβαίωσε πως θα προσπαθήσει να αλλάξει το (βλακώδες) σύστημα. Τα βλακώδη μέσα στις παρενθέσεις τα προσθέσαμε εμείς, απλά για να γίνει συνειδητό με τι ακριβώς “βλακώδες” συναινεί ο μη βλακώδης δήμαρχος.
«Είναι βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας και θα επιδιώξουμε να αλλάξει το σύστημα», ήταν η ακριβής δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα με αφορμή τον (βλακώδη) επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την (βλακώδη) αξιολόγηση τους.
Ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε από τους εργαζόμενους του δήμου να επιτρέψουν τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τη (βλακώδη) διαδικασία σε ό,τι αφορά τον επανέλεγχο των συμβάσεων.
























































