ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε το θέμα της αξιολόγησης “βλακώδες”, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε θα συναινέσει με το “βλακώδες”!
Τώρα, πόσο πολιτικά λογικό είναι, να αποκαλείς κάτι “βλακώδες” και να συναινείς με το “βλακώδες”, θεωρώντας τον εαυτό σου μη βλάκα, αυτό δεν νομίζουμε να κάνει τον κόπο να μας το εξηγήσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης που συναινεί με τα “βλακώδη” αλλά περνιέται για μη βλάκας!
Μάλιστα, ο Γιάννης Μπουτάρης, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αρνηθεί τους (βλακώδεις) ελέγχους και διαβεβαίωσε πως θα προσπαθήσει να αλλάξει το (βλακώδες) σύστημα. Τα βλακώδη μέσα στις παρενθέσεις τα προσθέσαμε εμείς, απλά για να γίνει συνειδητό με τι ακριβώς “βλακώδες” συναινεί ο μη βλακώδης δήμαρχος.
«Είναι βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας και θα επιδιώξουμε να αλλάξει το σύστημα», ήταν η ακριβής δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα με αφορμή τον (βλακώδη) επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την (βλακώδη) αξιολόγηση τους.
Ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε από τους εργαζόμενους του δήμου να επιτρέψουν τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τη (βλακώδη) διαδικασία σε ό,τι αφορά τον επανέλεγχο των συμβάσεων.
























































