Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδώρα Τζάκρη: «Εύχομαι στην ΝΔ καλά ξεμπερδέματα με την NOVARTIS και τους διεφθαρμένους Υπουργούς της»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Εύχομαι στην ΝΔ καλά ξεμπερδέματα με την NOVARTIS και τους διεφθαρμένους Υπουργούς της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η ΝΔ ξεκίνησε ως Εισαγγελέας και παρά λίγο να καταλήξει συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Παππά», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργός, Θεοδώρα Τζάκρη, σε ανακοίνωσή της για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής και συνεχίζει:

«Δεν άντεξε ούτε η ίδια το στημένο κατηγορητήριο που ανέπτυξε με την βοήθεια των φιλικών της μέσων μαζικής ενημέρωσης για να κερδίσει τις εκλογές.

»Αυτή η προανακριτική Επιτροπή είναι η τελευταία πράξη του δράματος που ανέβασε η ΝΔ προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο του Ελληνικού Λαού και τώρα δραπετεύει μέσω ενός “light” κατηγορητηρίου που ούτε αυτό ισχύει.

»Η θεσμική της επιπολαιότητα αποδεικνύει κραυγαλέα υποβάθμιση της λειτουργίας της πολιτείας για λόγους που αφορούν μικροκομματικά συμφέροντα και μικροπολιτικούς σχεδιασμούς.

»Σε μια ιστορική συγκυρία για την πατρίδα η κυβέρνηση της ΝΔ για μια ακόμη φορά επέδειξε μικροκομματική ιδιοτέλεια και μικροπολιτική συμπεριφορά, αποβλέποντας σε βραχυπρόθεσμη εντυπωσιοθηρία.

»Παραβλέπει όμως ότι η βαθιά ζημιά που προκαλεί στην αξιοπιστία των θεσμών είναι ανεπανόρθωτη.

»Έλειψε ακόμη και η στοιχειώδης πρόνοια για να απαγγελθεί μια τόσο βαριά δημόσια κατηγορία εναντίον πολιτικού της αντιπάλου, δηλαδή οποιεσδήποτε ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων που θα μπορούσαν να νομιμοποιήσουν ακόμη και οποιαδήποτε προκαταρκτική έρευνα.

»Όλη αυτή η ατυχής προσπάθεια ενοχοποίησης ξεκίνησε με μοναδικό κίνητρο να συγκαλυφθεί το υπαρκτό, αναμφισβήτητο, τεράστιο σκάνδαλο της NOVARTIS που εξελίσσεται αυτή την περίοδο στην ανακριτική διαδικασία.

»Εύχομαι στην ΝΔ καλά ξεμπερδέματα με την NOVARTIS και τους διεφθαρμένους Υπουργούς της.

»Εκεί μόνο υπάρχουν πραγματικά σκάνδαλα και ποινικές πράξεις που διαπράχθηκαν από πολιτικά πρόσωπα και δη πρώην Υπουργούς!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%

Κυριακή Μάλαμα: Αποχωρεί από το κόμμα του Κασσελάκη καταλογίζοντας του δεξιόστροφη πολιτική

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...