ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα απευθύνει διάγγελμα στον γαλλικό λαό το βράδυ της Δευτέρας, ανακοίνωσε το Ελιζέ, την ώρα που η υγειονομική κατάσταση επιδεινώνεται στη χώρα, εξαιτίας της παραλλαγής «Δέλτα».
Η γαλλική προεδρία δεν έδωσε διευκρινίσεις για το περιεχόμενο του διαγγέλματος.
Ωστόσο, πηγές του περιβάλλοντος του προέδρου ανέφεραν πρόσφατα ότι σκοπεύει να παρουσιάσει τους στόχους του για το τελευταίο δεκάμηνο της προεδρίας του και ιδίως τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει, όπως αυτή του συνταξιοδοτικού συστήματος.
Ενδέχεται ωστόσο να ανακοινώσει και τα μέτρα που θα αποφασίσει το Συμβούλιο κατά της Covid-19, το οποίο θα συνεδριάσει το πρωί της Δευτέρας στο προεδρικό μέγαρο.
Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι μεταξύ άλλων και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.
«Θα λάβει υπόψη του τα υγειονομικά δεδομένα», είχε δηλώσει την Τετάρτη ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ.























































