ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ξεκάθαρη και κατηγορηματική αντίθεσή της σε οποιαδήποτε αλλαγή στον συνδικαλιστικό νόμο αλλά και στο καθεστώς των ομαδικών απολύσεων εξέφρασε η ΓΣΕΕ δια στόματος του προέδρου της Γιάννη Παναγόπουλου, στην τριμερή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη μετά από πρωτοβουλία της Διεθνούς οργάνωσης Εργασίας.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ με την επισήμανση ότι ο διάλογος γίνεται με το φάντασμα της τρόικας να πλανάται στην αίθουσα, αναφερόμενος στον συνδικαλιστικό νόμο απέρριψε κατηγορηματικά κάθε συζήτηση περί αλλαγής, ‘βελτίωσης’, ‘εκσυγχρονισμού’ κλπ του νόμου 1264 για τον «Εκδημοκρατισμό του Συν/κού Κινήματος & την κατοχύρωση των συνδικαλιστικών ελευθεριών των εργαζομένων».
Τόνισε μάλιστα ότι ο νόμος 1264 πέρα από τον ιστορικό και εμβληματικό του χαρακτήρα αποτελεί υπόδειγμα δημοκρατικού νομοθετήματος.
Όσον αφορά στο θέμα των ομαδικών απολύσεων ο κύριος Παναγόπουλος επανέλαβε την πάγια θέση της Συνομοσπονδίας ότι δεν θα δεχθεί αλλαγή του καθεστώτος των ομαδικών απολύσεων, υπογραμμίζοντας τις δραματικές συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στη χώρα μας.























































