ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκη Κεραμέως, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Πανελλήνιες Εξετάσεις, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κ. Κεραμέως, που παριστάνει την Υπουργό Παιδείας αλλά είναι ο εκτελεστής της και η κυβέρνηση της ΝΔ, με τις πολιτικές τους κόβουν χιλιάδες νέους από την εισαγωγή τους στα δημόσια ελληνικά πανεπιστήμια και ταυτόχρονα καταργούν τμήματα από τα περιφερειακά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην υπουργός και σοσιαλίστρια βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.
«Χιλιάδες παιδιά βλέπουν την κ. Κεραμέως να αποφασίζει το μέλλον τους χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους.
»Η κ. Κεραμέως πήγε κατευθείαν και εκ του ασφαλούς να σπουδάσει σε Γαλλικό Πανεπιστήμιο που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν καθηγητής ο πατέρας της.
»Γιατί δεν πήγε σε ελληνικό πανεπιστήμιο; Φοβήθηκε ότι δεν θα μπορούσε να αποφοιτήσει;
»Η κ. Κεραμέως είχε την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσει στο εξωτερικό που ήταν καθηγητής ο πατέρας της και αποφασίζει για το μέλλον των παιδιών που δεν έχουν χρήματα ή πατέρα καθηγητή σε πανεπιστήμιο.
»Μάλιστα δίνει και συμβουλές σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα που είχε η ίδια.
»Αν η ίδια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα άραγε σε ποιο ΙΕΚ θα πήγαινε;», καταλήγει η κα. Τελιγιορίδου.

























































