ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο γαμπρός του Τραμπ ιδρύει επενδυτική εταιρεία

Ο γαμπρός του Τραμπ ιδρύει επενδυτική εταιρεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και σύζυγος της κόρης του Ιβάνκα, σχεδιάζει να ανοίξει μια επενδυτική εταιρεία τους επόμενους μήνες, μια κίνηση που τον απομακρύνει από την πολιτική για το προσεχές μέλλον, ανέφεραν σήμερα στο Reuters πηγές με γνώση των σχεδίων του.

Ο Κούσνερ, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Kushner Companies, ο οποίος διετέλεσε κορυφαίος σύμβουλος του Ρεπουμπλικανού προέδρου στον Λευκό Οίκο, βρίσκεται στα τελικά στάδια του να ξεκινήσει μια επενδυτική εταιρεία, που θα ονομάζεται Affinity Partners, η οποία θα εδρεύει στο Μαϊάμι.

Επιπλέον, επιδιώκει να ανοίξει ένα γραφείο στο Ισραήλ προκειμένου να ασχοληθεί με περιφερειακές επενδύσεις με στόχο να συνδέσει την οικονομία του Ισραήλ με την Ινδία, τη βόρεια Αφρική και τον Κόλπο, σημείωσαν δύο πρόσωπα με γνώση του σχεδίου, τα οποία μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Οι πηγές δεν είχαν λεπτομέρειες σχετικά με πιθανούς επενδυτές και είπαν πως η εταιρεία βρίσκεται ακόμα σε στάδιο σχεδιασμού.

Ο Τζάρεντ Κούσνερ έχει περάσει τους τελευταίους έξι μήνες με την οικογένειά του στο Μαϊάμι γράφοντας ένα βιβλίο σχετικά με τις εμπειρίες του στον Λευκό Οίκο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο Κούσνερ συνεχίζει να έχει στενές σχέσεις με τον πεθερό του, σύμφωνα με τις πηγές, όμως με την επιστροφή του στον ιδιωτικό τομέα εγκαταλείπει την πολιτική για το άμεσο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» – «Δεν θα καταφέρετε καν να επιστρέψετε στην αναθεματισμένη τη χώρα σας»

Νέες απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης: Θα πλήξουμε το Ιράν ακόμα πιο σκληρά αν δεν συγκρατήσει τη Χεζμπολάχ

Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»

Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ ΔΕΝ θα ανοίξουν – Ξεκίνησαν στην Ελβετία οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν με το Κατάρ μεσολαβητή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr