ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τελευταία εβδομάδα φτάσαμε να έχουμε 6 νεκρούς στις ηλικίες 18 με 39, 13 διασωληνωμένους στην ίδια ηλικιακή ομάδα καθώς κι ένα παιδί διασωληνωμένο, ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατική Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Ακόμη ανέφερε: «Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι οι εμβολιασμοί.
»Μέχρις ότου οι εμβολιασμοί να αποδώσουν πρέπει να προστατευθούμε.
»Σε διάφορα παραθεριστικά μέρη, ας είμαστε ειλικρινείς, η χρήση της μάσκας είναι κάτω από 10%…
»Πρακτικώς ποτέ δεν υπήρξε η σύσταση πετάξτε τελείως τη μάσκα, υπήρξε η σύσταση βγάλτε τη μάσκα σε εξωτερικούς χώρους εκεί που είσαστε μόνοι σας, εκεί που δεν υπάρχει συνωστισμός (σ.σ. ψεύδεται, υπήρξε ευθεία προτροπή πετάξτε τις μάσκες).
»Αυτό δυστυχώς δεν τηρείται κι αυτό το οποίο τηρείται είναι ότι έχουμε βγάλει τη μάσκα σχεδόν παντού μερικές φορές δυστυχώς και σε εσωτερικούς χώρους».
«Υγειονομικά το να είμαι μόνος μου και να φοράω μάσκα δεν έχει κανένα νόημα, το μόνο νόημα είναι ότι αν γίνει υποχρεωτική η μάσκα τότε μεγαλύτερο ποσοστό των συμπολιτών μας θα θυμούνται να τη φοράνε» συμπλήρωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.
Ο κ. Βασιλακόπουλος, όπως και οι άλλοι ειδικοί, οφείλουν να γνωρίζουν πώς ό,τι έχει ειπωθεί αναφορικά με την πανδημία έχει καταγραφεί εδώ: ειδήσεις για κορωνοϊό.























































