ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Süddeutsche Zeitung, Τουρισμός,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Süddeutsche Zeitung φιλοξενεί δημοσίευμα για την αύξηση των τουριστικών εσόδων της Ελλάδας.
Όπως αναφέρει η γερμανική εδημερίδα «Η Ελλάδα αύξησε τα έσοδά της από τον τουρισμό σχεδόν κατά δέκα φορές μετά την υποχώρηση του τρίτου κύματος του κορωνοϊού.
»Συνολικά ανήλθαν σε 791 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή από την κεντρική τράπεζα.
»Ένα χρόνο νωρίτερα ήταν μόνο 83 εκατομμύρια ευρώ, επειδή εκείνη την εποχή ο τουρισμός σε όλο τον κόσμο ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος λόγω του πρώτου κύματος του κορωνοϊού.
»Ωστόσο, σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα, θα χρειαστούν δύο έως τρία χρόνια για να επιτευχθεί και πάλι το επίπεδο πριν από την κρίση.
»Το 2019 τα έσοδα ήταν 18 δισεκατομμυρία ευρώ.
»Οι μέχρι τώρα προβλέψεις εκτιμούν ότι τα έσοδα από τον τουρισμό θα φτάσουν φέτος μόνο το 40% του 2019».
Με απλά λόγια αν επαληθευτεί η εκτίμηση της εφημερίδας τα έσοδα από τον τουρισμό θα είναι της τάξης των 7,2 δισ. ευρώ, ενώ πέρυσι το 2020 εμφάνισαν μείωση κατά 76,5% σε σύγκριση με το 2019 και διαμορφώθηκαν στα 4,280 δισ. ευρώ.























































