ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο Μητσοτάκης από την κατακραυγή επειδή πήρε από την Κάρπαθο τους Patriot στέλνει ζεύγος Mirage
Γιατί ο Τραμπ ανέβαλε το πλήγμα κατά του Ιράν και τι πιστεύει το Ισραήλ
Θρίλερ στην Αττική με την οσμή αερίου - Σε ποιές περιοχές ήταν έντονη
Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα
Νίκος Δένδιας στο Europa-Forum Wachau ’26: Το SAFE δεν μπορεί να χρηματοδοτεί πολεμική βιομηχανία που απειλεί την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η προεδρική υπηρεσία Τύπου ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας για τη διευθέτηση της κρίσης στην Ουκρανία κατά τις διαβουλεύσεις μεταξύ του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, της αντιπολίτευσης και τριών υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η συμφωνία θα υπογραφεί το μεσημέρι, αλλά δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες.
Η αντιπολίτευση και οι υπουργοί της Ε.Ε. δεν επιβεβαίωσαν αμέσως την επίτευξη συμφωνίας και διπλωματικές πηγές ανέφεραν πως οι συνομιλίες υπήρξαν «πολύ δύσκολες».
«Οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ δύσκολες και συνεχίστηκαν όλη τη νύκτα…Τώρα γίνεται ένα διάλειμμα. Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν και πάλι πριν από το μεσημέρι», δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.























































