ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, το πρόσωπο που θα οριστεί ως επικεφαλής του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής.
Πρόκειται για τον Ελληνοκύπριο πολιτικό και πρώην Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.
Ο Χρήστος Στυλιανίδης έχει βαθιά εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων και θεωρείται πολιτικός που μπορεί να ανταπεξέλθει στη θέση του συγκεκριμένου υπουργείου, που είναι κομβικό και ιδιαιτέρως κρίσιμο εξαιτίας τόσο των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών όσο και της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο κ. Στυλιανίδης διετέλεσε Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, αλλά και ευρωβουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Στην Κύπρο υπήρξε κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής στην Εκλογική Περιφέρεια Λευκωσίας εκλεγμένος με τον ΔΗΣΥ την περίοδο 2006-2013.
Ο νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα είναι ο πρώην Αρχηγός ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς.
Η νεά ηγεσία του υπουργείου θα αναλάβει και τις κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.























































