Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρένα Δούρου κατά της ομοφοβίας (φωτογραφίες)

Η Ρένα Δούρου κατά της ομοφοβίας (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ομοφυλόφιλοι, Ρένα Δούρου, Φωτογραφίες,

“Η ομοφοβία “βολτάρει” και στους δρόμους μας. Και δεν είναι μόνη. Δεν είναι μια απομονωμένη και ανενεργή θεωρία με λίγους και περιθωριακούς εκφραστές” σημειώνεται στο εισαγωγικό κείμενο του περιοδικού Antvirus.

Tο τεύχος είναι αφιερωμένο ενάντια σε αυτή την “ομοφοβία και τρανσφοβία της πραγματικότητας” όπως τονίζει το περιοδικό στο ρεπορτάζ του.

Στο ειδικό αφιέρωμα μετέχουν ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ρένας Δούρου, ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Μαρία Καβογιάννη.

Η Ρένα Δούρου στην παρέμβασή της κάτω από τη φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να έχει χτυπηθεί στο στόμα επιλέγει και σχολιάζει την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε μια 17χρονη ομοφυλόφιλη στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο.

Η Ρένα Δούρου γράφει:

Στην Ελλάδα του 2014 η 17χρονη που δέχθηκε πρόσφατα φραστική και σωματική επίθεση από έναν άγνωστο δεν είναι η μόνη, δυστυχώς, που λυπάται. Γιατί τέτοιες ειδήσεις που περνούν, αν περνούν κιόλας, στα ψιλά φανερώνουν πολλά…

Για την κοινωνία και τους ανθρώπους. Και δείχνουν πόσο δρόμο έχουμε ακόμη μπροστά μας, έτσι ώστε μια 17χρονη ομοφυλόφιλη με τη φιλενάδα της να μην κινδυνεύουν με ξυλοδαρμό σε δημόσιο χώρο ένα βράδυ στην Αθήνα.

ANTIVIRUS MAGAZINE No 58

dourou gay 2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ – O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική πόλη

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr