ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο - Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια
Ο Τραμπ ξέσπασε κατά του Νετανιάχου για το πλήγμα στη Βηρυτό: «Δεν διαθέτει ίχνος γ@μημένης κρίσης»
JFEED: Ο Τραμπ ψεύδεται προς όλους - Ή είναι απλώς εξαντλημένος
Ιστορική συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον τερματισμό του ναυτικού αποκλεισμού και το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Ιστορική συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ-Ιράν: Πέφτουν οι υπογραφές στις 19 Ιουνίου στην Ελβετία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις συνομιλίες που θα έχουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Σότσι, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συζητήσουν την εμπορική και οικονομική συνεργασία των δύο χώρων, την κατάσταση στην Συρία, την Λιβύη, το Αφγανιστάν και την Υπερκαυκασία, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Πρόσφατα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν, ενδέχεται να υπάρξει η πιο ευρεία έως τώρα ατζέντα, από τις διμερείς σχέσεις έως την Συρία και άλλες περιφερειακές διενέξεις.
Ο Ερντογάν είχε δηλώσει τον Αύγουστο ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ρωσία προτίθεται να συζητήσει μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες όσον αφορά στην αγορά δεύτερης συστοιχίας αντιπυραυλικών συστημάτων άμυνας S-400.
Η τελευταία διά ζώσης συνάντηση των δύο ηγετών είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020 στο Κρεμλίνο.
Οι επόμενες συνομιλίες μεταξύ των δύο ηγετών εξαιτίας της πανδημίας ήσαν είτε τηλεφωνικές είτε μέσω βιντεοδιάσκεψης.























































