ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα Τρίκαλα έφτασε το βράδυ της Πέμπτης 7/10 ο Νίκος Παλαιοκώστας, όπου θα εκτίσει στο πατρικό του σπίτι το υπόλοιπο της ποινής του.
Ο 61χρονος βγήκε σήμερα από τις φυλακές, μετά από βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης, το οποίο έκανε δεκτή αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο κρατούμενος τον περασμένο Αύγουστο, επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο Παλαιοκώστας θα έχει τη δυνατότητα εξόδου δύο την εβδομάδα προκειμένου να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.
Όπως αναφέρει το Tv10.gr, ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση ενώ ήταν φανερά ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι.
Ο 61χρονος έφτασε με ταξί στο πατρικό του σπίτι στην Αγία Μονή όπου τον περίμεναν ο πατέρας του και τα αδέρφια του.























































