ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλος, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μαγνησία, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Νοσοκομεία, Νοσοκομείο Βόλου,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεπέρασε το φράγμα των 100 νοσηλειών κορωνοϊού το Νοσοκομείο του Βόλου, το οποίο κυριολεκτικά δοκιμάζει τις αντοχές του, αφού αυτή την ώρα αναζητείται λύση για το που θα νοσηλευτούν ασθενείς με κορωνοϊό, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Ο γιατρός βάρδιας στις τρεις κλινικές αναμένει απάντηση από το Διοικητή του Νοσοκομείου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κλίνες για νέες νοσηλείες.
Τα οκτώ κρεβάτια της ΜΕΘ είναι κατειλημμένα, ενώ κάθε που αδειάζει ένα υπάρχει αναμονή για διασωλήνωση.
Σ’ αυτή την ζοφερή εικόνα έρχεται να προστεθεί η διασωλήνωση δυο ασθενών μη Covid σε χώρο εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, που έγιναν χθες (ο ένας άνδρας από τροχαίο και ο άλλος από εγκεφαλικό επεισόδιο), επιβεβαιώνοντας την κραυγή αγωνίας των γιατρών ότι στο τέλος θα διασωληνώνουν και στο δρόμο, καθώς επίσης και το σύστημα παροχής οξυγόνου, το οποίο βρίσκεται στα όρια του όπως επιβεβαιώνεται και από την σχετική αλληλογραφία μεταξύ ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου και τεχνικής εταιρίας που εγκατέστησε το σύστημα.























































