Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα έργα και τις ημέρες της ΕΥΠ επί Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ΕΥΠ και σε παρακολουθήσεις Ελλήνων πολιτών για θέματα συνείδησης.

Όπως αναφέρει ο Ευάγγελος Αντώναρος, οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, σημαίνουν επιβεβαίωση των πληροφοριών και προσθέτει πως όλα αυτά γίνονται «με προσωπική ευθύνη Μητσοτάκη» τον οποίο και χαρακτηρίζει ως τον πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Ο κυβ. εκπρόσωπος ομολογεί ανερυθρίαστα ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί Έλληνες πολίτες για θέματα συνείδησης και στα πετσοταΐσμενα ΜΜΕ δεν κουνιέται (σχεδόν) φύλλο. Άμβλυνση δημοκρατικής ευαισθησίας η συνεργασία στην εκτροπή που κτίζεται; Ντροπή γι αυτούς. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!.

»ΥΓ. Δεν πρόκειται φυσικά για παραδρομή. Ας μην μας παραμυθιάζουν άλλο. Είναι σχέδιο. Με προσωπική ευθύνη Μητσοτάκη που έχει εξελιχθεί στον πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους στόχους

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...