ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο
Δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα του Μητσοτάκη - Τα μνημόνια και ο νεοφιλελευθερισμός εξαφανίζουν τους Έλληνες 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά της ολλανδικής Αστυνομίας στη διάρκεια βίαιης διαδήλωσης την Παρασκευή στο Ρότερνταμ κατά του μερικού lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για τον έλεγχο της πανδημίας.
Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν αυτοκίνητα και οι αστυνομικοί απάντησαν με πραγματικά πυρά και αντλίες νερού.
Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NOS τουλάχιστον ένα περιπολικό πυρπολήθηκε και άλλα υπέστησαν ζημιές.
Η Αστυνομία συνέλαβε 20 άτομα.
Η κυκλοφορία των τρένων από και προς το Ρότερνταμ διεκόπησαν μέχρι νεωτέρας λόγω των ταραχών, ανακοίνωσε η υπηρεσία των ολλανδικών σιδηροδρόμων.
Τη διαδήλωση είχαν οργανώσει πολλές οργανώσεις, στρεφόταν ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να εισαγάγει κανόνα 2G εν όψει της επιδείνωσης της κατάστασης του covid.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ολλανδική κυβέρνηση επέβαλε μερικό lockdown για τρεις εβδομάδες.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα σούπερ μάρκετ, πρέπει να κλείνουν το αργότερο έως τις 20.00, τα άλλα καταστήματα έως τις 18.00.
Οι πολίτες επιτρέπεται να συναντούν το πολύ άλλα τέσσερα άτομα στα διαμερίσματά τους, ενώ οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται από το σπίτι εάν είναι δυνατόν.























































