ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιώργος Τράγκας δίνει μάχη για τη ζωή του. Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο κ. Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι περίπου ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορωνοϊό.
Μέχρι την Τετάρτη Γιώργος Τράγκας συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ωστόσο δεν ήταν διασωληνωμένος, ενώ λάμβανε εναλλάξ οξυγόνο είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap.
Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.
Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης- δημιούργησε αρχικά μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς, που τηρούσαν στάση αναμονής.
Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση.
Σημειώνεται δε πως ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος.
Όπως είχε πει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό στέλεχος του κόμματος του γνωστού δημοσιογράφου, ο λόγος για τον οποίο δεν έχει εμβολιαστεί είναι «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ».























































