ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνθρωπος που έβαζε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή, έχασε τη δική του, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.
Ο Μιχάλης Κυδώνης, ιδρυτικό μέλος της ελληνικής ομάδας διάσωσης, έφυγε σε ηλικία 62 ετών παρά το γεγονός, ότι είχε κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου όχι όμως και την τρίτη.
Έσωσε δεκάδες συμπολίτες μας στις δύσκολες κι επικίνδυνες επιχειρήσεις που συμμετείχε.
Εθελοντής για δεκαετίες στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο Μιχάλης Κυδώνης δεν πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου. Στα 62 του χρόνια νικήθηκε από τον ύπουλο ιό.
Οι φίλοι του, οι άνθρωποι που ήταν μαζί του σε αμέτρητες αποστολές, κάνουν λόγο για έναν δοτικό άνθρωπο που έβαζε πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή.
«Είχε πέσει ένας προσκυνητής στο Άγιο όρος από έναν συγκεκριμένο ψηλό βράχο έπεσε πάνω σε ένα πατάρι με πουρνάρια εκεί κατάφερε και επιβίωσε δύο ημέρες φώναζε βοήθεια δεν τον άκουγε κανένας δημιούργησε κατολισθήσεις τον ακούσανε οι καλόγεροι ειδοποίησαν εμάς και στη συνέχεια πήγαμε με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας ήμουν εγώ ο Μιχάλης κι άλλα δύο άτομα», ανέφερε ο Ζαφείρης Τρόμπακας, μέλος της ελληνικής ομάδας διάσωσης.























































