ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Μάριο Ντράγκι,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το γνωστό βρετανικό περιοδικό Economist, η Ιταλία είναι «η χώρα της χρονιάς» που αφήνουμε πίσω μας.
«Η Ιταλία άλλαξε χάρη στον Μάριο Ντράγκι, έναν πρωθυπουργό ο οποίος ξέρει την δουλειά του και χαίρει εκτίμησης σε διεθνές επίπεδο», τονίζει το περιοδικό.
Παράλληλα, γράφει ότι «αν ο Ντράγκι εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, η σταθερότητα της χώρας θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο» σε μια φάση στην οποία «η πλειοψηφία των πολιτικών παραμέρισε τις όποιες διαφορές, για να στηρίξει ένα πρόγραμμα ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων».
Σύμφωνα με το Economist, «η Ιταλία είναι η χώρα που φέτος σημείωσε την μεγαλύτερη βελτίωση» ενώ δεν πρέπει να αγνοείται και ότι «το ποσοστό εμβολιασμένων πολιτών είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη, ενώ η οικονομία της ανακάμπτει πιο γρήγορα από εκείνη της Γερμανίας και της Γαλλίας».























































