ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
Ο Νίκος Δένδιας στη «μήτρα» των ελληνικών ντρόουν: Μπορούμε να κατασκευάζουμε 4.000 drones τον χρόνο - «Και θα συνεχίσουμε να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως έγραψε νωρίτερα το newsbreak.gr διασταυρωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδεχόμενη παραίτηση του Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς οι δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου φέρεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο κορυφαίος επιστήμονας εμφανίζεται ως εξαιρετικά ενοχλημένος, σε σημείο που η απόφαση του, αν υλοποιηθεί, δεν αποκλείεται να κοινοποιηθεί ακόμα και εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωποι του Μαξίμου (όχι οι δύο Υπουργοί Επικρατείας, τους οποίους ο κ. Τσιόδρας δεν θέλει ούτε να τους βλέπει ούτε να τους ακούει) προσπαθούν να τον αποτρέψουν (ή να πειστεί τουλάχιστον να αναστείλει την απόφαση του μέχρι το πέρας της συζήτησης του προϋπολογισμού) και να τον διαβεβαιώσουν ότι χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.
























































