ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, μίλησε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, τονίζοντας ότι η επόμενη εισήγηση της επιτροπής για νέους περιορισμούς τον Ιανουάριο, θα αφορά την τηλεργασία.
«Σε όσο βαθμό μπορεί να εφαρμοστεί η τηλεργασία θα είναι θετικό», τόνισε ο κ. Γώγος μιλώντας στον ρ/σ του ΣΚΑΪ, καθώς όπως εξήγησε ελαττώνει την κινητικότητα και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική.
«Γρήγορα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία (της τηλεργασίας)», πρόσθεσε.
Αναφορικά με τη μετάλλαξη Όμικρον, ο καθηγητής δήλωσε πως τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν να είναι ελαφρύτερη, αλλά λόγω της μεγάλης διασποράς που ενδεχομένως θα υπάρξει, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων όσο και νοσηλευόμενων.
Ωστόσο, σημείωσε ότι σίγουρα δεν είναι χειρότερη από τις προηγούμενες μεταλλάξεις.
Για την τρίτη δόση του εμβολίου, τόνισε ότι η παραγωγή των αντισωμάτων πολλαπλασιάζεται σε μεγάλο βαθμό έως και 100 φορές, διευκρινίζοντας πως αυτό δείχνει ότι καλύπτει και δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για τέταρτη δόση.
«Χρειαζόμαστε κι άλλα δεδομένα αλλά δεν αποκλείεται να δούμε ότι τα αντισώματα κρατάνε έως και 12 μήνες με την αναμνηστική δόση».























































