ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποσωληνώθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ Φίλιππος Φόρτωμας, καθώς βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του.
Νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό από την Τετάρτη στην εντατική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, ωστόσο αυτή την ώρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.
Ο κ. Φόρτωμας είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαΐου και στις 20 Ιουλίου με τις δύο δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca και όπως έλεγε σε συνεργάτες του προγραμμάτιζε την αναμνηστική δόση εντός των εορτών.
Ο μόλις 40 ετών βουλευτής δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση δίνουν στον κ. Φόρτωμα όλοι οι βουλευτές της ΝΔ και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ιωάννης Μπούγας, ο οποίος του εύχεται με ανάρτησή του να βρεθεί κοντά τους το συντομότερο δυνατόν.
























































