ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
Ο Νίκος Δένδιας στη «μήτρα» των ελληνικών ντρόουν: Μπορούμε να κατασκευάζουμε 4.000 drones τον χρόνο - «Και θα συνεχίσουμε να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση της Γερμανίας δεν επιθυμεί να επιβάλει νέο απαγορευτικό, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των κρουσμάτων της covid-19 αυξάνεται ραγδαία λόγω του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του κορωνοϊού, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ.
«Θέλουμε να αποφύγουμε τα γενικευμένα κλεισίματα ολόκληρων περιοχών στο μέλλον», επεσήμανε ο Λίντνερ μιλώντας στις εφημερίδες Stuttgarder Nachrichten και Neue Berliner Redaktionsgesellschaft.
«Στόχος μας παραμένει να διατηρήσουμε την κοινωνική ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποφύγουμε τη ζημιά για την κοινωνία όσο το δυνατόν περισσότερο», εξήγησε.
Ο Λίντνερ έχει καλέσει η Γερμανία να είναι σε θέση να εμβολιάσει το σύνολο του πληθυσμού της μέσα σε ένα μήνα σε περίπτωση νέων κυμάτων της πανδημίας.
Η Γερμανία έχει σχετικά χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού σε σχέση με άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες: το 71,3% του πληθυσμού της είναι πλήρως ανοσοποιημένο κατά της covid-19 και το 39,3% έχει λάβει ενισχυτική δόση.
Το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ της Γερμανίας ανακοίνωσε 58.912 νέα κρούσματα covid-19 για το προηγούμενο 24ωρο, αύξηση κατά 47% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Το ίδιο διάστημα καταγράφηκαν 346 νέοι θάνατοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας σε 112.925.























































