ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολικό ψύχος και χιονοπτώσεις θα επικρατήσουν από τις επόμενες ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας, ονόματι «Ελπίδα».
Ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, σε τελευταία ανάρτησή του στο Facebook γράφει τα εξής:
«Ο επερχόμενος χιονιάς φαίνεται να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία και όπως σας είπα και τις προηγούμενες ημέρες».
«Πολλά χρόνια είχα να δω μια τέτοια χιονο-εξέλιξη από τα προγνωστικά μοντέλα, πραγματικά!!
»Την ερχόμενη Κυριακή, 23/1/2022, το χρώμα το λευκό, που υποδηλώνει μεγάλη πιθανότητα για χιονόπτωση, πιάνει όπως βλέπετε τα περισσότερα νησιά του Αιγαίου μέχρι και τη θάλασσα αλλά και τις περισσότερες περιοχές της Κρήτης και τα βόρεια Δωδεκάνησα με πολύ χαμηλό υψόμετρο», προσθέτει στην ίδια ανακοίνωση ο μετεωρολόγος.
«Θα την κρατήσω οπως και να’χει για αρχείο! Για να δούμε αν θα επιμείνουν και τα αυριανά προγνωστικά στοιχεία σ’ αυτήν την κατά τ’άλλα πολύ πιθανή εξέλιξη!», καταλήγει.























































