Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλλία: «Δεν έχει φτάσει το αποκορύφωμα της Όμικρον»

Γαλλία: «Δεν έχει φτάσει το αποκορύφωμα της Όμικρον»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει τη γαλλική κυβέρνηση για την πανδημία ανέφερε ότι το πέμπτο κύμα που πλήττει τη χώρα θα συνεχίσει να επιβαρύνει τα νοσοκομεία μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Το Επιστημονικό Συμβούλιο έκανε αυτήν την πρόβλεψη ενώ ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ ετοιμάζεται να ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα για τη χαλάρωση των περιορισμών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ νωρίτερα είπε ότι οι νέοι κανόνες που ισχύουν στη Γαλλία για το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα επιτρέψουν τη χαλάρωση των κανόνων, αν και το κύμα των μολύνσεων που οφείλονται στην παραλλαγή Όμικρον μάλλον δεν έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του.

Η Γαλλία ανακοίνωσε την Τετάρτη σχεδόν μισό εκατομμύριο κρούσματα κορονοϊού με τον μέσο όρο επταημέρου να διαμορφώνεται στα 320.000 κρούσματα.

Ωστόσο, ο αριθμός των ασθενών με Covid-19 που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σταθεροποιείται, δίνοντας στην κυβέρνηση κάποιο περιθώριο ελιγμών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Ζελένσκι-Μακρόν: Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για ειρήνη

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr