ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Τουρκία,


















































Politico: Γιατί ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τον πόλεμο στο Ιράν
Εμπειρογνώμονας για το Ιράν προειδοποιεί: «Πρέπει να στοχοποιηθεί άμεσα ο νέος Ανώτατος Ηγέτης»
DW: Η Κίνα σφυρηλατεί αντιαμερικανική συμμαχία
Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σιχαίνονται τον Μητσοτάκη, ... αλλά «γελωτοποιό» δεν θα τον πει κανείς
Φεύγουν από το Ντουμπάι κι εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους στον δρόμο ή τα δίνουν για ευθανασία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία κατέγραψε 93.586 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.
Πρόκειται για τον υψηλότερο απολογισμό από την έναρξη της πανδημίας.
Ο αριθμός των νέων μολύνσεων έχει ανέλθει σε επίπεδα ρεκόρ τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της εξάπλωσης της παραλλαγής Omicron.
Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτσά έχει δηλώσει ότι η νέα μετάλλαξη θα μειώσει τη σοβαρότητα της πανδημίας εξαιτίας του χαμηλότερου ποσοστού ασθενών που χρήζουν νοσηλείας.
«Ο ιός δεν είναι όσο ισχυρός ήταν.
»Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα αυξημένα νούμερα», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, καλώντας εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν.
Το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Τουρκίας, 210 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, ο χειρότερος απολογισμός από τις αρχές Δεκεμβρίου και σημαντικά αυξημένος από την Πέμπτη, όταν είχαν καταγραφεί 174 θάνατοι.
Στα τέλη Δεκεμβρίου, η χώρα κατέγραφε καθημερινά περίπου 20.000 νέες μολύνσεις, πριν η παραλλαγή Όμικρον οδηγήσει σε έξαρση των κρουσμάτων ανά την επικράτεια.























































