ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντικά ύψη βροχόπτωσης προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει από το Σάββατο κυρίως τα νότια τμήματα της χώρας.
Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφονται σήμερα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Από τα μεσάνυχτα έως περίπου τις 09.00 το πρωί της Κυριακής η μεγαλύτερη βροχόπτωση σημειώθηκε στο Δαμαρίωνα Νάξου με 46 χιλιοστά, στην Απείαρανθο Νάξου (45), στην Πάρο (35), στην Ιεράπετρα (34) και στη Φολέγανδρο (30 χιλιοστά).
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Meteo, τα φαινόμενα έως το μεσημέρι θα επηρεάζουν Κυκλάδες, Βορειοδυτική Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ στη συνέχεια θα εξασθενήσουν και έως τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα περιοριστούν στα δυτικά τμήματα της Κρήτης, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.






















































