ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια πράξη πρωτοφανούς βαρβαρότητας οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους δολοφόνησαν τον 37χρονο εικονολήπτη Raad al-Azzawi, τον αδερφό του και δύο άλλους πολίτες γιατί αρνήθηκε να πάει μαζί τους και να κινηματογραφεί τα εγκλήματα που διαπράττουν.
Όπως είπαν οι συγγενείς του στο Al Jazeera, από την πόλη Σάμρα, που βρίσκεται ανατολικά του Τικρίτ, οι τζιχαντιστές ήρθαν και τον πήραν από το σπίτι και στην συνέχεια τον δολοφόνησαν.
Ο 37χρονος εικονολήπτης εργαζόταν στο τοπικό κανάλι Salaheddin, που πριν από μερικούς μήνες είχε δεχθεί επίθεση αυτοκτονίας από τους τζιχαντιστές με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 5 εργαζόμενοι.
Οι τζιχαντιστές κατηγορούν το κατάλι ότι παραποιεί τις ειδήσεις που αφορούν τους Σουνίτες, εννοώντας τους τζιχαντιστές.























































