ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ο Τραμπ διέταξε μαζικό κύμα αεροπορικών πληγμάτων ακριβείας σε όλο το Ιράν
Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ γέλασε περιφρονητικά όταν το Ιράν έβαλε στόχο στο κεφάλι του μέρες πριν από τον θάνατό του
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
Διαρροή πληροφοριών αποκαλύπτει μυστική ιρανική συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε τουρκικό έδαφος
Θάνατος Λίντσεϊ Γκράχαμ: Κύμα αμφισβήτησης της επίσημης εκδοχής και σενάρια περί δηλητηρίασης από ξένες δυνάμεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιφυλακτικός όσον αφορά στη χαλάρωση των μέτρων στη διασκέδαση εμφανίστηκε ο Νίκος Τζανάκης.
Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ήταν λίγο πρόωρη η χαλάρωση των μέτρων σε εστίαση και ψυχαγωγία, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να καθυστερήσει λίγο ακόμα και να γίνει «πιο σταδιακά».
Ο κ. Τζανάκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, τόνισε ότι «Θα έπρεπε να περιμένουμε 10-15 ημέρες να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί η πανδημία με την άρση των υπολοίπων μέτρων και εν συνεχεία να αποφασίσουμε και αυτό».
Την ίδια ώρα, υπογράμμισε «Καταλαβαίνω ότι πολλοί επαγγελματίες του χώρου έχουν πληγεί και πολύς κόσμος επιθυμεί να έχει και αυτού του είδους την επιλογή, αλλά αν συμβεί ένα “πισωγύρισμα”, θα είναι ακόμη χειρότερο», σημειώνοντας ότι «ένα πισωγύρισμα δεν είναι μακριά με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και με τις εκπλήξεις που μας έχει επιφυλάξει έως τώρα ο κορωνοϊός».
Ο κ. Τζανάκης συνέστησε σε όλους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
«Δεν είναι “φτου ξελευτερία”, θα πρέπει να προσέχουμε, να κρατάμε τα μέτρα όπου μπορούμε, να μην έχουμε συναναστροφές έστω και με το παραμικρό σύμπτωμα που προδιαθέτει ότι μπορεί να έχουμε κορvνοϊό ή να είμαστε μολυσμένοι – δηλαδή να πονάει λίγο ο λαιμός, το κεφάλι μας, να έχουμε καταρροή και πυρετό» κατέληξε.























































