ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που θα επιβλέψει το τέλος του πολέμου
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη αποδοχή φαίνεται ότι έχει στους Ρώσους πολίτες, η απόφαση του Βλαντίμιρ Πούτιν να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS το 73% των Ρώσων υποστηρίζουν αυτή την κίνηση, ενώ αυτοί που διαφωνούν είναι πολύ λιγότεροι.
«Τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων μάλλον υποστηρίζουν την απόφαση του Ρώσου προέδρου να αναγνωρίσει τις ΛΔ του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ως ανεξάρτητες (73%), το 16% μάλλον δεν την υποστηρίζει και ένας στους δέκα Ρώσους δυσκολεύεται να απαντήσει (11%)», σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
Ταυτόχρονα, επισημαίνεται ότι το 8% των Ρώσων δεν έχει ακούσει για την αναγνώριση των «δημοκρατιών», το 26% έχει ακούσει χωρίς λεπτομέρειες και το 66% των πολιτών πιστεύει ότι γνωρίζει καλά την κατάσταση.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 78% των Ρώσων υποστηρίζει την απόφαση του προέδρου να υπογράψει συνθήκη φιλίας, συνεργασίας και αμοιβαίας βοήθειας μεταξύ της Ρωσίας και των «δημοκρατιών».
Το 14% των ερωτηθέντων δεν υποστηρίζει αυτή την απόφαση.
Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Φεβρουαρίου, ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία αναγνωρίζει την ανεξαρτησία των «Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ» και υπογράφηκαν συνθήκες φιλίας, συνεργασίας και αμοιβαίας συνδρομής με τους ηγέτες των δύο περιοχών.
Στις 22 Φεβρουαρίου, η Κρατική Δούμα και το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο επικύρωσαν και τις δύο συμφωνίες και οι σχετικοί νόμοι υπογράφηκαν από τον Πούτιν την ίδια ημέρα.























































