ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άδανα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πόλη Άδανα της Κιλικίας, στην Τουρκία, βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Κυριακής ένοπλοι μασκοφόροι που σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται στο twitter είναι από το Ισλαμικό Κράτος.
Να υπογραμμίσουμε ότι από το απόγευμα της Παρασκευής η τουρκική κυβέρνηση έχει επιβάλλει λογοκρισία στο twitter για θέματα “εθνικής ασφαλείας” και κατεβάζει ή απαγορεύει αναρτήσεις που εκείνη θεωρεί ενοχλητικές ή επικίνδυνες. Αυτός είναι ο λόγος που όλο το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε καμιά πραγματική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στους δρόμους της Τουρκίας, αφού μόνο μέσω twitter γινόταν η διασπορά ειδήσεων και φωτογραφιών.
Με κάποιο τρόπο η ανάρτηση αυτή ξέφυγε από τον έλεγχο της τουρκικής λογοκρισίας και την προλάβαμε πριν “εξαφανιστεί”. Να σημειώσουμε εδώ ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει ειδική συμφωνία με το twitter και για να του επιτρέπει να λειτουργεί στην τουρκική επικράτεια, οι ασφαλίτες της Άγκυρας έχουν το δικαίωμα να κατεβάζουν όποιο ποστ επιθυμούν ή να μπλοκάρουν ξένους λογαριασμούς ώστε να μην είναι ορατοί στους Τούρκους χρήστες.
Δείτε τις φωτογραφίες:























































