ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο Δανοί δημοσιογράφοι που τραυματίστηκαν από πυρά στη βορειοανατολική Ουκρανία το Σάββατο κατάφεραν να φύγουν από τη χώρα και κατευθύνονται προς τη Δανία, ανακοίνωσαν το μέσο στο οποίο εργάζονται και οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα την Τετάρτη.
Ο δημοσιογράφος Στέφαν Βάιχερτ και ο φωτογράφος Εμίλ Φίλτενμποργκ Μίκελσεν δέχθηκαν πυροβολισμούς και τραυματίστηκαν ενώ έκαναν ρεπορτάζ για τη δανική εφημερίδα Ekstra Bladet κοντά στην πόλη Okhtyrka, περίπου πενήντα χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα.
Η εφημερίδα Ekstra Bladet ανέφερε την Τετάρτη ότι οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες της θα είναι «σύντομα ασφαλείς στο σπίτι τους στη Δανία» και επί του παρόντος βρίσκονται «σε ασφαλή χώρα».























































