Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις σε Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Όστιν, Σάλιβαν και σε άλλους

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις σε Μπάιντεν, Μπλίνκεν, Όστιν, Σάλιβαν και σε άλλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία επέβαλε κυρώσεις στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ρωσικές κυρώσεις επιβάλλονται επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, στον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν, στον σύμβουλο επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας Τζέικ Σάλιβαν, στον αρχηγό της CIA Ουίλιαμ Μπερνς στην Ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκη, στον αρχηγό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Μαρκ Μίλεϊ και σε άλλους οικονομικούς και χρηματοοικονομικούς αξιωματούχους.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και ο γιος του προέδρου Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, συμπεριλήφθηκαν επίσης, αλλά και οι δύο δεν υπηρετούν επί του παρόντος στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Οι κυρώσεις, αν και σε μεγάλο βαθμό συμβολικές και αναμενόμενες, εξακολουθούν να σηματοδοτούν μια κλιμάκωση των εχθροπραξιών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Οι κυρώσεις απαγορεύουν τα ταξίδια και παγώνουν τυχόν περιουσιακά στοιχεία που διατηρούνται στη Ρωσία, αλλά δεν αποτρέπουν τις συνομιλίες υψηλού επιπέδου εάν προγραμματιστούν, ανέφερε το Bloomberg.

Λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία, η Ρωσία έχει ξεπεράσει το Ιράν ως η χώρα με τις περισσότερες κυρώσεις στον κόσμο, ενώ πολλές ρωσικές ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, έχουν τιμωρηθεί απευθείας από πολλές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος προς τις ΗΠΑ: «Διαπραγματεύεστε με τους εαυτούς σας»

«Κόκκινη γραμμή» στην άμμο: Η Σαουδική Αραβία προειδοποιεί τις ΗΠΑ – Θα πλήξει απευθείας το Ιράν αν χτυπηθούν υποδομές υδροδότησης ή ενέργειας

«Καταλάβετε το πετρέλαιο»: Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν προτρέπει τον Τραμπ να εισβάλει στο Ιράν και να ανατρέψει το καθεστώς σε μυστικές συνομιλίες

Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο «Αγιατολάχ-Φάντασμα» παραμένει άφαντος

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr