ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης Πετρελαιοειδών, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα μέτρα της κυβέρνησης έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση και πάντως δεν αρκούν για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών της ενεργειακής κρίσης, είναι το σχόλιο του Δημήτρη Μάντζου, Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, για την ακρίβεια.
«Τελικά, αποδεικνύεται ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια υπήρχαν και υπάρχουν, όπως υποστηρίζουμε εδώ και πολλές εβδομάδες παρά τις ειρωνείες κυβερνητικών στελεχών.
»Η υπεραπόδοση από τον ΦΠΑ στα κρατικά ταμεία δημιούργησε χώρο για ενίσχυση των αδύναμων συμπολιτών μας.
»Καλούμε την Κυβέρνηση να υιοθετήσει -επιτέλους- τις προτάσεις μας για άμεση ανακούφιση και στοχευμένη στήριξη των πλέον ευάλωτων πολιτών με:
»Πλαφόν στην ρήτρα αναπροσαρμογής, φορολόγηση των υπερκερδών των ηλεκτροπαραγωγών, μείωση του ΦΠΑ σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, αύξηση του κατώτατου μισθού και ένα νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους.
»Κοινωνικό κράτος σημαίνει ολοκληρωμένες και όχι αποσπασματικές πολιτικές στήριξης όσων έχουν πραγματική ανάγκη».
























































