ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Νίκος Δένδιας: «Η πατρίδα μας έχει τη φιλοδοξία το 2030 να είναι η ισχυρότερη δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη χρήση
Μηχανογραφικό 2026: Ανοίγει 7/7 η πλατφόρμα για την υποβολή του - Η προθεσμία για τις Βάσεις 2026
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανάρτησή του στο Twitter o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι η Ελλάδα θα αναλάβει να ξαναχτίσει το Νοσοκομείο Παίδων της Μαριούπολης που βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις.
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνει πως η Μαριούπολη αποτελεί κέντρο της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία, είναι μια πόλη τόσο αγαπημένη που ταυτόχρονα πλέον έγινε «σύμβολο της βαρβαρότητας του πολέμου».
Ωστόσο, για να ξαναχτίσει η Ελλάδα το νοσοκομείο της Μαριούπολης προϋπόθεση είναι η πόλη να μείνει σε ουκρανικά χέρια, διότι εάν την πάρουν οι Ρώσοι η Ελλάδα και ίσως ο Ελληνισμός υπάρχει ανησυχία ότι «τέλειωσαν» από τη Μαριούπολη εξαιτίας του Μητσοτάκη.
























































