ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανάρτησή του στο Twitter o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι η Ελλάδα θα αναλάβει να ξαναχτίσει το Νοσοκομείο Παίδων της Μαριούπολης που βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις.
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνει πως η Μαριούπολη αποτελεί κέντρο της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία, είναι μια πόλη τόσο αγαπημένη που ταυτόχρονα πλέον έγινε «σύμβολο της βαρβαρότητας του πολέμου».
Ωστόσο, για να ξαναχτίσει η Ελλάδα το νοσοκομείο της Μαριούπολης προϋπόθεση είναι η πόλη να μείνει σε ουκρανικά χέρια, διότι εάν την πάρουν οι Ρώσοι η Ελλάδα και ίσως ο Ελληνισμός υπάρχει ανησυχία ότι «τέλειωσαν» από τη Μαριούπολη εξαιτίας του Μητσοτάκη.
























































