Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελλάδα θα ξαναχτίσει το Νοσοκομείο Παίδων της Μαριούπολης

Η Ελλάδα θα ξαναχτίσει το Νοσοκομείο Παίδων της Μαριούπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ανάρτησή του στο Twitter o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι η Ελλάδα θα αναλάβει να ξαναχτίσει το Νοσοκομείο Παίδων της Μαριούπολης που βομβαρδίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις.

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνει πως η Μαριούπολη αποτελεί κέντρο της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία, είναι μια πόλη τόσο αγαπημένη που ταυτόχρονα πλέον έγινε «σύμβολο της βαρβαρότητας του πολέμου».

Προϋπόθεση…

Ωστόσο, για να ξαναχτίσει η Ελλάδα το νοσοκομείο της Μαριούπολης προϋπόθεση είναι η πόλη να μείνει σε ουκρανικά χέρια, διότι εάν την πάρουν οι Ρώσοι η Ελλάδα και ίσως ο Ελληνισμός υπάρχει ανησυχία ότι «τέλειωσαν» από τη Μαριούπολη εξαιτίας του Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...