ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), Παιδοκτόνος, Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκεκριμένα ερωτήματα θέτει προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) η 18η τακτική ανακρίτρια που ερευνά το θάνατο της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα, στον οργανισμό της οποίας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη.
Η ανακρίτρια με αίτημα της προς τον ΕΟΦ ζητά να της διαβιβαστούν στοιχεία για την κεταμίνη, ώστε να ενημερωθεί για δεδομένα που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της έρευνας της για την υπόθεση.
Η δικαστική λειτουργός ζητά να ενημερωθεί επίσημα για κυρίως δύο παραμέτρους:
Η πρώτη αφορά τη διανομή της ουσίας με την ανακρίτρια να ζητά να μάθει που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα.
Η δεύτερη σχετίζεται με τον τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί την επίμαχη ουσία, νόμιμα ή παράνομα.
Ζητά μάλιστα να επικεντρωθούν οι απαντήσεις του ΕΟΦ, ως προς αυτό το θέμα, στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.
Ενώπιον της ανακρίτριας, στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις για το θάνατο της Τζωρτζίνας από τα χέρια της μητέρας της, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.
Έτσι, σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκαν και κατέθεσαν μάρτυρες από το νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο της Πάτρας.
Την Πέμπτη αναμένεται πως θα συνεχιστεί αυτό το σκέλος της υπόθεσης από την δικαστική λειτουργό και σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.























































