ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηπατίτιδα σε Παιδιά, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχει συσχέτιση των κρουσμάτων οξείας ηπατίτιδας με την long covid, ανέφερε η κα. Βάνα Παπαευαγγέλου μιλώντας σχετικά με τα συμπτώματα της οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά στην Βρετανία.
Τα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας αφορά σε μικρά παιδιά κυρίως ηλικίας 3-5 ετών και φαίνεται να οφείλεται σε λοίμωξη με έναν νέο ιό που δεν είχαν ήρθαν σε επαφή πριν.
«Τα παιδιά 3-5 ετών ζούσαν αυτά τα χρόνια σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, οπότε τα χρωστούμενα όλα θα έρθουν μαζεμένα τελικά.
»Τα παιδιά θα έχουν πολλές λοιμώξεις.
»Πρέπει να δούμε αν θα αλλάξει η κλινική εικόνα των λοιμώξεων στα παιδιά», τόνισε η κα. Παπαευαγγέλου.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τόνισε πως είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και σε επίπεδο καταγραφής και αντιμετώπισης για κρούσμα στην Ελλάδα.























































